lunes, 2 de julio de 2007

Steady state

Cuando un tonto coge una linde, la linde se acaba y el tonto sigue.
Eso es lo que nos pasaría a nosotros. Que vamos a una escuela y no paramos de ir hasta aborrecerla. Por suerte, para acabarse Margalef hacen falta varias vidas...
Este finde hemos vuelto a rompernos la espalda en El racó de les Tenebres, además, hemos visitado otros sectores muy majos: Finestres, Culample4 (no se si lo digo bien, vaya nombre raro) y Reggae. Al escribir esto recuerdo que no puedo dejar de agradecer a Jordi (el guarda del refu) su super-mega-hiper-gran labor de abrir, limpiar y equipar vías, sectores y caminos. Mil gràcies Jordi!
Los compañeros de fatiga del finde han sido Sonia y Jordi de Viladecans y Ruben y Andres. Muy majos todos y un lametón de parte de Neula (a ver si la próxima vez me traéis algo consistente como por ejemplo: UN POLLO).
Yo, por mi parte he empezado hoy a trabajar y ha sido horroroso tener que levantarse temprano. Con lo bien que estaba yo de becaria...
En fin, qué os voy a contar que no sepáis.

21 comentarios:

Anónimo dijo...

El Jordi no sols s'ha fet, es fa i, si tot va be, li queda un munt de curro. Si teniu cordes velles, material d'equipament que..., ... us ho agrairà amb carinyo doncs apart de possar els seus runyons i energies, ha de possar força de la butxaca. I, com nosaltres, són molts que n'aprofitem més del que aportem.

Esteve Casas dijo...

La verdad es que somos unos desagradecidos. No solo no agradecemos, ni colaboramos comprando reseñas en el refugio, ... sinó que encima no encadenamos las vias que probamos.

Joder, el equipador las equipa para encadenar, no para ir colgandose como viles gusanos.

A partir de ahora, en honor a los equipadores, todo lo que pruebe, ¿a la saca!

Esteve Casas dijo...

Birdio, como fue por Camarassa?

El sabado me gusatría ir a tres ponts. Si vais allí dime algo, porqué iría solo y siempre va bien saber que hay alguien!

Alnomar dijo...

Concretament les vies de les tenebres no les ha equipat el Jordi, sinó que la seva majoria són obra del Joan Ribera, qui va descubrir i equipar el sector, així com també es el que va impulsar crear accesos d'altres sectors com les espadelles i un grapat de vies per la finestra (per ex. aeroplastica i moltes més), més tard més gent ha equipat vies com es el Toni de vilafranca creador tb del sectors de l'Ermita.

Amb això no vull treuret merit al Jordi (un tio de p mare), més aviat vull q sigui reconeguda la feina d'altra gent q ha deixat linies maravelloses.

Per ajudar al Jordi, a part de portar material (a mi em consta que l'únic escalador que ha aportat material és el fenomeno de Ramonet) o comprar la guia, és simplement fent el café abans o dp d'escalar o fent una birra...

El Jordi a part d'obir i netejar manté la zona neta (per exemple dp de la semana santa fa una batuda de neteja de colillas, papers, plastics...per tots els sectors) i procura que hi hagui una bona relació entre els escalador i la gent del poble.

Marieta dijo...

Merci pel post Alnomar :) I moltes gràcies també a la resta d'equipadors, doncs. Margalef és genial.
PD. I feu cas, compreu la guia que a part de colaborar amb la causa val la pena.

Anónimo dijo...

Jordi: l'home tranquil. Fa pinta de no esverar-se mai jajaja

Fa uns bistecs amb patates collonuts... :D Sempre que hi vaig em posso fins dalt... aixi no hi ha qui escali al dia següent :D

Marieta, això de treballar se't fa pujada? fes un doctorat :P

xDD

Marieta dijo...

Un doctorat estaria bé però ja he perdut prou el temps...jejeje. Igualment faig un horari molt bo, de 8 a 3. Puc escalar a les tardes a partir de la setmana q ve. Algú em vol?

Anónimo dijo...

dona... sempre ve de gust que et muntin les vies xDDD

Anónimo dijo...

En Joan (el conec per ser intim del Pepe, gran colega meu, bla,bla,bla..) haurà equipat (gairebé?) tant com en Jordi, al marge d'altre gent. El que em referia és que en Jordi està en una dinàmica, actualment, d'equipar, equipar, equipar, ... intentant ser sostenible. Entenc que en Joan i en Jordi són colegues. Entenc que el fons pot ser comú. Entenc que gent que permet que ens dediquem al que ens dediquem (que fariem o qui seriem sense equipadors??) dins uns canons, mereixen soport. No sols "molt bona la via!!!".
Proximamente (ja ho vaig dir) post d'equipadors/equipaments.

Anónimo dijo...

Stif,

Ets molt "rasbides", pensant ja en el finde!!!. Et dic algo quan tingui algo clar. Vas tot el finde o sols un dia?

Esteve Casas dijo...

La intenció es pujar dissabte tot solet, escalar unes hores per allí i no molt tard pujar a buscar alguna noia per andorra (que fan una compe i potser en pillo alguna que escali) i d'aquesta manera escalarla a ella el dissabte a la nit, ai,pedó, vull dir poder escalar amb ella el diumenge.

Marieta dijo...

...si se deja, claro.

Anónimo dijo...

El problema que pots tenir, apart d'una bofetada a la cara depen de qui escalis per la nit, que si fa calor, fins les 14-15h que s'en va el sol, poca pedra pots tocar.

Anims Marieta !!!

Esteve Casas dijo...

M'agradaría probar el 8a més desplomat que hi ha al mig de "la cova" potser aquell es poyt probar abans.

Ja veurem que farem,...

. dijo...

Guapooooos!!

pues lo mío, hoy, ha sido una tortura.
El dejar la becaría (no confundir con vicaría) me provoca somnolencia y aturdimiento (creo que ya os hecho de menos).

... como me acostumbre a esta buena vida voy a acabar rascándome una oreja, haciendo buenas siestas y soñando con unas gustosas alitas de pollo.

"Guau" a todos... digooo... un beso chicos!!

Anónimo dijo...

Hola Marieta!!!!!
Que tal el teus primers dies de treballadora¿??¿?
jeje jo avui encara no se les notes i estic super crispat!!!!
Us trobut a faltar molt sobretot quean estic carregan runa a ple sol i recordo lo be que estava aquí amb l'aire acondicionat...

Buenu ja ens nirem dien algo vaxi be!

Adeu

Pepemele

Marieta dijo...

Uaaaaaa, MONICA!!! JOSEP!!! jolines, com us trobo a faltaaaar. No ho sabeu prou. Estic molt sola, i a sobre m'he de llevar tope d'hora. Mònica: la part de geo s'ha quedat pansida sense la teva presencia, de debó. Quin rollu :(
Josep: cada cop que miro el teu lloc buit se'm salten les llagrimes menys mal que hi ha el molt honorable pq sino cada dia em costaria més sentir lo de "Me voy a hacer beduino" i no poder mirar a ningú mentres se m'escapa el riure...
Molts petons pels dos :********

PD. Esteve: l'Isaac m'ha dit que ell i el Mckey estaran escalant a Tres Ponts dissabte...ja tens compis chaval.

Esteve Casas dijo...

OK! Ja podem fer un trio,....

Veig que tot aixó sestá posant molt sentimental. Us estimo a tots,... UNA ABRAÇADA

Marieta dijo...

vaja...veig que no perds comba...t'apuntes a totes tu, eh?
;)

Anónimo dijo...

Pues si, es admirable lo que hace Jordi, aparte de equipar, siempre pensando abrir nuevos sectores, abriendo caminos, etc.
Margalef es presente y futuro, muchas gracias por todo.

Y Marieta si te sirve de consuelo yo tb he empezao a trabajar bua, bua!!! Aunque nunca madrugo (es pa darte envidia) no puedo ir a trepar entre semana, se acabo la buena vida. Creo q tengo sindrome post-pará.

SONIA

Marieta dijo...

grrrrrrr, diossss, que envidia. ;)

...

Por cierto -jijiji- yo mañana por la tarde voy a can boquet con Anabel

Besos

PD. ay...mucho me temo que tendremos que ahogar nuestras penas de currantes con unas cervecitas ;)