miércoles, 18 de julio de 2007

Vinya Nova

Ayer fui a escalar con dos bloggers, Ozzy & Mohawk, a la Vinya Nova. Pasé una tarde muy buena, en tres horas probé 4 vías y además conocí a estos dos escaladores los cuales me pusieron las cintas en las vías y me flashearon todo lo flasheable. Así da gusto, oye. Las vías que probamos fueron las duras del sector Recuperació que están bastante sobadillas. Flipé de nuevo con la entrada bloquera monodedil del 7a+: ¡qué dura! Evidentemente no me salió, es ideal para romperse los metacarpianos (la excusa perfecta).

Reconoced que os dejé patidifusos con mi exhibición de funambulismo sobre un tronco caido, mi total "obediencia" a Marieta y mis aullidos furiosos dirigidos a un rebaño de cabras. Eso sí es disfrutar de las tardes de verano y lo demás son tonterías.


Y mañana...que nervios...mañana voy con dos físicos (no me refiero a dos "cuerpazos" -que también- sino a dos de los que odian a los químicos) a hacer lo siguiente:

Extraído de onaclimb.com

10 comentarios:

PGB dijo...

Ostres, veig que vas anar a escalar amb mala gent! hehehe
Que va, aquests germans son la mar de macos i fanatics, ja ho vas poder comprovar :)

A veure si fem una trobada blogger d'escalada per la tarda. Avui correre pel Gruyere a partir de les 6 fins les 9:30. Tothom hi es benvingut :P

Mohawk dijo...

Buenas "lola"!

El pròxim dia portaré unes escaletes d'aquelles de cuina perquè la Neula ens faci una demo amb música de Paquito el Chocolatero, i per saltar-nos els passos dels monodits, ja,ja,ja....

He vist a la ressenya que has penjat de la Paul que al quart llarg li marca dos passos d'Ae. El de la sortida de la reunió era super a bloc i amb pinyo guapo, suposo que amb els parabolts s'ha subsanat el tema, el de dalt un pas llarg per agafar una fissureta, ja,ja,ja... no et deixo escalar a vista, eh!

Vinga a reveure fuerte!!

Mohawk dijo...

Per cert, les fotos de la Paul (per comparar) estan al Setembre del 2006, abaix de tot...

;)

Marieta dijo...

merci merciii :)

Anónimo dijo...

Sí, odiem als químics però ens encaten les químiques. Una cosa semblant ens passa amb els frikis i les frikis.
Apa, ens veiem demà!

Esteve Casas dijo...

Marieta,

Que coño dices? No me jodas que te emocionas para ir a sudar en una tapia de esas largas.

Vigila, que esto puede ser como las drogas: Todo el mundo sabe que son malas, pero se enganchan y las toman igual.

Te advierto que la reinserción a la deportiva no va a ser fácil, ya que no es fácil volver al mundo deportio, derivado de la evolución natural de la escalada desde sus inicios.

Cuidadín, cuidadín

Anónimo dijo...

Que tal "lola"!

La veritat és que la Neula té un potencial que hauries d'explotar.
De fet podem muntar un espectacle de circ amb la Neula fent funambulisme, tu donant-li ordres, jo tocant la guitarra i en Mohawk el piano. Ens forrariem.

Fins la propera!

Marieta dijo...

Tres coses.
Primera: quina por l'aresta final després de veure les fotos...aniré "cuerpo a tierra".
Segona: Esteve, cuidadin cuidadin tu no sigui que t'hi fagi anar també...
Tercera: l'espectacle de la Neula&Co podria ser molt bo, l'únic que li he comentat (en serio, en serio) i m'ha dit que per menys de 10.000 euros en concepte de pollastre no s'hi posa.

Marieta dijo...

Hoy no podré escribir na de na...y el finde estoy escalando pero me muero de ganas de tener un rato para contaros lo de ayer...jeje...no me siento las piernas...

Sara Aicart dijo...

Hola Marieta!!
Quina casualitat, em penso que os vaig veure pujant pel ganivet de diables el dijous a la tarda, pot ser?? Nosaltres estavem al cim del Caball Bernat i veiem dues cordades que pujaven per alli...
que ereu vosaltres??