martes, 27 de marzo de 2012

Montserrat es infinita, el resto de cosas no


Aha. Esto es lo que parece, una barra de tracciones rústica (vintage, sí os mola más) made in Esteve. Además es muy versátil, tanto sirve para cavar en el huerto como para acumular series.


Pues hallábame yo colgada de tan ocurrente estructura cuando, mirando por un ventanal que hay al lado con vistas a Montserrat (podéis envidiarme ahora), pensaba en lo de siempre, en la suerte de tener tan bonita sierra a tiro de piedra. Últimamente hemos descubierto y redescubierto sectores como el solitario els Avellaners, el cómodo prohibitivo y el famoso Can Jorba. Ya lo véis, poco a poco nos vamos acercando a Sant Benet donde aun no he escalado nunca, ¡sacrilegio! Pero volviendo al tema, Montserrat es infinita y, añado emotivamente, es uno de los mejores sitios donde he podido escalar nunca; no acabo de entender porque no está más de moda (y a ver quien es el guapo que decota aquí…). Os reseño unas webs y un blog de referencia por si algún forastero se anima a gastar yema junto a la Moreneta:

Montserrat es infinita, nos queda claro, ¿eh? En cambio, la piscina, por ejemplo, es finita. Eso lo sabe mi amigo “el vejete del spa” que es como he bautizado a este cartógrafo submarino. El intrépido vejete del spa se pasa las horas sumergido recorriendo los confines de la piscina en busca de cuerpos femeninos para estudiarlos a medio metro de distancia (encima de salido, miope). Ayer mismo estábamos una chica y yo en los surtidores de chorro mirando con sorpresa al simpático tiburón que merodeaba alrededor nuestro como quien caza pulpos. Luego llegó Esteve que se puso a saludarlo bajo el agua, pero ná, la carne masculina es transparente para él. El próximo día me zambullo y le miro cara a cara como a un calamar cualquiera, a ver si se da por aludido.

El vejete del spa, creo que es él!

Y otra cosa que desgraciadamente también es finita es el Open Bloc de La Salle. Así que aprovechad los días 25 y 26 de abril para divertiros blocando descontroladamente porque lo bueno siempre se acaba.



15 comentarios:

Lluis Salo dijo...

Quina casualitat, jo exceputant un dia al vermell, els altres dies que he escalat a Montserrat han estat tots a St. Benet, ¿por qué será? jeje

doncs apa, a seguir escalant per aquests paratges que jo me'n vaig a estudiar paleo, ens veiem!!

paca dijo...

...que no hagis escalat a st benet m`ha fet mal...
...a partir d`ara,aguantaré la respiració fins que hi vagis...(afanya`t cony!)

Anónimo dijo...

Millor estariem si no parlesis tant de aquesta zona de montserrat, ja tremolo del teu reportatge quan vinguis...

Tot es decotable aqui, per experiencia, no hi ha per tant , i si no vens millor.Amb carinyo.

Lluis, per que sera? no entenc , total per fer un 7c de cantos picats, que vols dir?

marc giol dijo...

Quina sort k encara tenim gent que no ha tocat, ni agafat mai, i quan dic mai és mai! una presa sikada ni pikada, ni retocada,etc. ni res per l'estil encara que aquesta sigui d'una de les vies històriques i més emblemàtiques de l'escalada esportiva montserratina. En fi felicitats ets un crack! tots t'admirem i ets l'idol i bla bla bla... ;)

Pots estar en desacord de moltes coses, però no amb el que escullen escalar els de més.

Anónimo dijo...

Es la actitud , i la pose . Tothom pot esclara el que vulgui, pero la discreccio es una virtud. Per portar pegatine cutres de marcas a la roba no ets mes bo .
Ho deia per que venir tres vegades per aqui no es ser especial, com insinua el nano.

TRanki dijo...

anonim, estic plenament d acord mb tu sobre el tema de la dscreccio pero entenc qe es una opcio persona, que afecta cadascu i cadascu hi posa el limit que vol.

En canvi penso que el respect es un valor que afecta al altres i esta per damunt...

En quant a consideracions sobre llocs o zones, el sentimnt qe un tingui es absolutamnt intim, com estar enmorat, no crec que elsaltres l puguin jutar...
I tambe entenc la gelosia que haver gaudit de SB pugui generar...pero es un sentiment baix CUCO no ho oblidis...

Marieta dijo...

Lluís: a tope amb paleo!!!! Jo vaig treure notable quasi sense estudiar gràcies a la RENFE! jajaja aquell dia el tren es va parar durant una hora al tunel de l'Hospitalet i quan vaig arribar a l'examen de visu la gent que sortia em va dir el q hi havia a dins. Després al teoric vaig tenir la potra de ma vida perquè va entrar l'únic que m'havia mirat. jijiji

Paca: respira, no la palmis... ara que t'estàs aficionant al friki!! jejejeje Un dia que vaig anar a sant Jeroni em vaig emparrar a una pedra quan passava per st.benet, això val com a escalar a sant benet? una abraçada crack!

Anònim poruc: http://www.youtube.com/watch?v=bJoeV3Mxdx4

Marc: no malgastis energia, és inútil amb gent així... a més, la necessitem per escalar a tope! ;)

Tranki: cada any dic el mateix però...aquest any sí! segur que escalarem a st.benet i et vindré a pidolar algún flaix que altre jejejeje una abraçada papichulo ;)

Fotoescalador dijo...

Marieta, habla de lo que quieras que mola leerlo ;)
Anónimo, sé discreto y calla, o no seas cagaleto y pon tu nombre, con cariño. Que pa decir tonterías ya están los de Tele5...

Más allá del office dijo...

Anònim, la discreció és una virtud? El que és una virtud és no ser invècil.

Marieta, trobo a faltar algunes (alguna) web on trobar info...

Marieta dijo...

Carlos: gracias, eres un sol!

Más allá...sempre tan encertat ;) tu sí que ets un virtuós! Per cert, ara l'únic que pots trobar a faltar és a mi, que ja t'he posat la web :p una abraçada i vinc per l'abril que m'anyoro molt!

Lluiset dijo...

Ei! Carai quin lio amb aquest anònim no? Pobre noi...bé, només que apretis fort i fort el dissabte a Igualada eh! i ja de pas quan acabis pots anar a montserrat...Apali, bona setmana santa!

Más allá del office dijo...

Gràcies Marieta!

ja diràs alguna cosa quan vinguis.

vagi bé!

TRanki dijo...

Hey Marypower,


A veure Si quedemn JA d'0UNA VEGADA, i de passada m'animo a pillar corda...

Total, del bloc a Stbenet la unica diferencia són els talonejos i un parell de xapes,,,hahahah!

Tranki, que anirem a les de pila, tres o quatre xapes...jjjjjjjh!

En serio, a veure si dem un tour abans qu arribi la calorake!!!

Anónimo dijo...

esteu tots fatal!!!

Marieta dijo...

Oooh, perdó per no contestar, tinc el blog molt oblidat (però la oferta la recordaré, eh tranki?)

ais...no tinc temps per pensar que no tinc temps per pensar, que no tinc temps...