sábado, 28 de marzo de 2009

Cuando llueve...

...nos ponemos muy nerviosos, nos entra el mono y vemos cosas que no son.



Las Ventanas del Jamón, digo, del Mascún.

Ha sido durante la comida, producto de la simpática melopea que hemos agarrao:
Mira el jamón! parece "el Delfín"
La realidad supera de nuevo la ficción (vale, no se parecen demasiado, pero nosotros en ese momento hemos vislumbrado el mismísimo Delfín reencarnado en la pata de jamón). Increíble paralelismo (para-lelos?) entre escalada y cerdo. Da que pensar, y en eso estoy todavía.
Total, llueve.


17 comentarios:

Marga Iriarte dijo...

Querida niña, observo que tú también eres capaz de descubrir poesía hasta en los objetos más comunes - o no tan comunes en este momento de crisis- la cuestión es que yo veo una orquídea en esa silueta porcina. Y deja ya de darle al ribera de duero.

Ferran Guerrero dijo...

Da igual lo que veas mirate unos videos fanáticos y se te pasa todo.

Nosotros hemos podido escalar, yuhuuuuuuuuuuuu, poco , peo algo.

Un saludo desde Night Club

Esteve Casas dijo...

Neula:

Mientras ellos miraban el jamón y se reían, yo ha dejado el suelo mojado de las babas que me caían

Esteve Casas dijo...

Hoy como llovía, hemos estado haciendo bulder con Pere i con Lidia y lo hemos pasado teta.

Por cierto Catx, hemos acabado de colgar las presas nuevas y nos han salido unos bloques buenísimos.

Felicidades por las nuevas presas (y por las no tan nuevas también, que si no tendrán celos y no nos dejaran encadenar los bloques de cada día)

Marieta dijo...

Amaltea: aha! una orquídea dices? qué propio. Por cierto, si es que lo sabes todo, solo te falta decir la cosecha.

Ferran: vaya fiestas nocturnas os montáis...

Stif: parafraseando a Amaltea, deja ya de darle a la ribera del duero, que vas a acabar com Amy winehouse -el apellido le viene como anillo al dedo-.

Laia Nadia dijo...

jajaja!! la típica visió d'artista!! Ets unica Marieta, però jo l'unic que hi veig és "el delfín" VS "aaaaaahhh"!!
Ei, m'hi estic posant de nou!! i de moment m'ho estic tornant a passar teeeeetaaa!

Marieta dijo...

"aaaaaah" molt bona Laia! jajaja he rigut un bon rato. Dic en defensa propia que és l'Esteve el més carnivor jejejeje.

francesc dijo...

¡Ayyy, que pena!
Ya nos hemos quedado sin jamón para la barbacoa anunciada.

No quedará otro remedio que comer pasteles y más pasteles.

Besos.

Fernando dijo...

H.
Juro por Dios que os debeis comer el jamón a mordiscos pues el corte es raro, raro, raro

Marieta dijo...

Fernando: jajajajaa, sí, yo pensé lo mismo...ideas de stif y su cuchillo jamonero.

Francesc: cuidadín, que un día se le ocurrió decir lo mismo a Maria Antonieta y luego rodaron cabezas...

Esteve Casas dijo...

Fernando: Dios sabe que no cortamos mucho jamón y que comemos todo el que podemos.

Ahora bien, esta vez he ideado una nueva forma de cortarlo que os aseguro que es perfecta, y si además nos ayuda a pasar la semana admirando el delfín, pues mejor que mejor

TRanki dijo...

POs els fanastics estavem a sata linya...amb el nostre particular BOLONYA amb mossos i arquòlegs...vatya fastic..una hora menys de son, dues hores de carretera, escalfar, un parell de vies i PIIIIII...amo a vé, canayero, yamestadandosufiliasión ! Y se baje coññññio!

Cagunelcromagnonensis bitxo..un peguesillo má pofavóoooo!

Tacte brutal, bon dia i fanatisme...si no fos pels indianes jons que truquen a la poli...semo uno delinquente...

Ah..la menopea jo la vaig pillar el divendres...també de tintillo, però enlloc de jamón rodellar amb chopez pedricero..slomismo...

salute!

Marieta dijo...

Tranki, bou, ja ho vaig llegir pels puestus que va haver-hi bulla a sta.linya. Però explica, explica -com m'agrada el cotilleo- Van multar? us van fer fora? està indicat que no es pot? vallat? treballaven en aquells moments? algú escalava on no es pot escalar?
tantes preguntes i tan poques respostes...

Tranki dijo...

Quan vam arribar sembla que hi havia un cartell, al pàrquing, on hi diu que NO POTS APARCAR, tamany foli i plastificat amb lletra petita...ni el vam veure, anavem amb el xip de que no es podia aparcar més endevant i suposoq ue apart d'això ni sospitavem el tem...en realitat NI ES VEU.

Un cop a la cova hi havia els forats VALLATS de sempre ( un en un lateral, sota BLOMU-SANTA LINIA...i un a la dreta...també hi havia trastos i un forat a sota DEVORA...i una mena de cubs d'escpmbraria de plàstic a lentrada del tinglado. Hi havia caretllets de prohibit aparcar, encendre foc, acampar i tal..a cada valla i potser el foli aquell...se'l devia emdur el vent...;P...nosaltres vam decidir escalar a la zona de la dreta i a la esquerra...ni acostar-nos a la zona devora, per si de cas...

A les 12 arriba el RAFAEL MORA rotllo de tranqui, ni saluda, comença a muntar el percal ( que si una porta vela, que si unes maletes amb aparells...i truca..com que ja veiem de què va el pal apretem en els rotpunkts...el paio es fot a currar com si res.

Arriba el DRoide, l'Andreita el Corleone i col.leg...ja hi ha més penya als extrems, uns en baixen de DEVORA i es piren i uns guiris al 7a+ inferno...El DROIDE comença a equipar uns 20 mts a dreta de DEVORA, rotllo fanàtic i treballs verticals...Andreita i Corle escalfen amb nosaltres a Airline i la penya va fent.

CAp a les 16 arriba la MOssada, i sense violencies però taxatius..els commments els van acabar de decidir a demanar DNI's, pìllem jo, el Jaimitu, el Juanjo estava penjat i escabulle, i el corleone i col.lega ( al.lucinant, NI ESCALAVEN!!!!).

En principi el tema és per a l'informe i per evitar reincidencies ( l'informe posa que erem el tal, tal i el tal..i 14 més sense especificar...).

Falta? escalar en un lloc prohibit ( que enlloc excepte a l'entrada del camí indica que esta prohibit)...i si hem vingut per un altre camí? I si vam venir de nit? Paflipar.

El tema és una burrada, especialment per FALT D DIALEG ( un) i una mica destroys els altres...es veu que algua llastra va anar a aprar a sobre del crani de algun neandertal i es van picar...en qualaevol cas no és L?ESCALADOR sinó uns DETERMINATS ESCALADORS...Igualment sembla que el arqueoleg quan ha calgut ha deteriorat i sostret algun bé i equipament escalatrice...

El cartell NO DIU RES MËS de altres esports o activitats..suposoq ue si diiumenge que vé hi fem una costellada igual no diu res..o si?????

Mentre escalaven van passar excursionistes, amb nens...em pregunto què passaia si algun nano es fot dins una de les fosses ( no vallades i obertes altres)...no hi ha cap protecció, ni avís ni res...

en conjunt una situació bastant absurda...si hi haguéssin ocells a la cova, qui tindria preferència? els escaladrs? Els CRomagnosn? Els ocells?

Quina importancia té el jaciment? Suposo que cultural...( i molt segur)..i una cova que el propietari autoritza a escalar i que actualment és le spot més important del MON a nivell escalatrix?

Tot plegat bastant absurd, no es pot escalar mentre ES TREBALLA, i si no estan treballant? La cova no esta VALLADA ni VIGILADA..hi pot entrar tothom...

Molt diver MR FANATIC demanant permis per DAR UN PEGUESITO BICHO, VENGA VA QUE SALE BUENA LA LINIA DIOSS!...hahah vam riure tots plegats, amb això i lo de DONEU-ME EL TELEFON..joer bow que és nou, que no he fet res...i el summum va ser amb el tema FILIACIÓ...

Espero qe no hi hagi cap conseqüència, els MOssos simplement van venir a escampar el personal i no van demanar nif a tothom, només a uns quants...xerranbt amb ells deien que NO HI HAVIA CAP DELICTE DE FET sinó que ens comminaven a sortir...com que no eta INFORMAT CADA FINDE hi ha penya ( de tot el món) que no ho sap ni ho pilla...i la mateixa moguda des del 16/03...

la XESCA CAL, però JA...és increïble com la necessitem, sinó cada cop anirem a pitjor...

Marieta dijo...

merci tranki...moltes gràcies. Tela marinera...

ju! dijo...

viva el jamon de delfin, aunque lo que quedaes hueso de sopita

Marieta dijo...

hombre ju, tú por aquí!