viernes, 16 de noviembre de 2007

Frío

Ayer vi el primer árbol de Navidad del año. Saliendo del metro de Collblanc, tras una dura sesión de plafón, alzo la vista y en un escaparate del Zara lo veo: Blanco inmaculado y, para mi gusto, un poco kitsch y sin ningún objetivo más que el comercial. Qué asco. Que asco y un rollo, por que aunque me de rabia el consumismo desaforado, ya estoy pensando qué regalar a mi familia estas fiestas.

Tras ver el árbolito me doy cuenta de que la temperatura ha bajado sustancialmente en comparación al mediodía y que, según la previsión, aun tiene que bajar más. Hecho que constato hoy. Hace un frío de cohones.

Y yo es que no puedo escalar con frío. A la mínima se me quedan los dedos como las barritas Krissia esas de sucedáneo de cangrejo. El invierno pasado descubrí unas bolsitas que se autocalientan y que, metidas en la bolsa de magnesio, dan un calorcito agradable pero no suficiente. Cuando toco la roca estoy otra vez helada.

brrrrrrr

13 comentarios:

Anónimo dijo...

Por alusion DOBLE, intervengo

SINDROME de RAYNAUD. Un marron que te cagas! O la piedra te calienta las manos o, .... has vegut ACEITE, nen!
Los que lo sufrimos (en la intimidad) sabemos que penoso es QUERER y no PODER. Por lo cual hivernamos como los OSOS (quin remei)

KRISSIA, marca comercial más relevante de un producto mal llamado "palitos de cangrejo" cuando lo que contiene es SURIMI, pescado pescado (valga la redundancia) en las costas árticas por los japoneses, producto de muy altisima calidad y que sirve, entre otras cosas, para elaborar las tb conocidas Gulas del Norte. Que tengo que ver con todo ello, TODO EL p... cangrejo o gulas que os llegeis a comer del apartado de refrigerados de la provincia de la autora del post pasa por delante de mis "narices" antes de que llegue a vuestras bocas.

Y no tengo nada mas que añadir

Ramon Maeso dijo...

Pos marieta,

a mi, personalment, em funcionen molt bé aquestos sobres que venen al decarton q s'escalfen soles, utilitzo per fer tàpia hivernal, una a sota dels dits del peu, i una altre a la magnesera, són reutilitzables, bullint tornen a funcionar. Una opció infalible, per friki o bloc, és un termo de te calentó a peu de via. reconstituyente eficaz!

millor el fred q la calor, no? i a més a Cat, q tot és cara sud, gairebé.

salut

Isidre Escorihuela dijo...

Pos si, fot un fred del copòn. Ahir per aqui dalt va nevar i força i avui sembla que estiguem dins d'una nevera... Per sort a l'Alt Urgell fot una mica de microclima i encara podem tibar. A tres ponts ni lokusss.
I si no una banyera a Caldea. Cutre lo es pero calienta del cohon.....
Salut

PGB dijo...

Osti, m'interessa aixo que escalfa! On ho puc trobar?

Jo tambe soc el tipic que vaig amb les mans congelades a l'hivern... es una merda! :(

Miquel Navarro dijo...

Doncs jo sóc el tipic "espavilat" que ahir vaig escalar a la sombra..."caramboles" quin fred!!! em sembla que cada dia sóc més burrot, je,je...així que si això que escalfa existèix en compraré un arsenal pels dies de "tonteria"...així doncs això es troba en el decarton aquest o es que no he entès rès de rès?? twix,twix...

Marieta dijo...

Edu...a mi no m'agrada gaire el surimi...però vaja, tu segurament el deus tenir aburrit de veure'l.

PGB: Això de les boses que escalfen ho venen al Decathlon. Està prou bé si no ets TAN fredolic com jo. I es que sou molt mascles tots vosaltres...jejeje (sobretot el miquel que escala a l'ombra, es el meu idol a partir d'ara...)

Isidre: Tres Ponts? jajaja, abans que anar-hi ara em faig l'hara kiri o com es digui.
Ramon: em compraré un termo...bona idea!!

Anónimo dijo...

de que te kejas si hay cosas que solo podemos disfrutar con la llegada del frio ese pirineo en invierno esas cascaditas de hielo..
por cierto que envidia lo cerquita que lo teneis!!
sabes miguel tambien es mi idolo!!

Xavi dijo...

Doncs abans d'ahir venia jo de Coll de Nargó, de tibar una miqueta al solet (abrigadets que feia rasca) i INCREIBLE: 4 cotxes a Tresponts (i ja no tocava el sol!) o sigui: Existeixen mutants i gent d'altra galàxia capaços de tiber fanàticament encara que foti un fret glacial!

Jortx dijo...

Sí sí, un termo és una bona idea! Ja fa un any que en tinc un i encara no l'he omplert.............. però quan el porten els altres, escolta tu, com nou!!

Raquel dijo...

Doncs hauré d'agafar nota de tot plegat... encara no he trobat company/a de cordada que se li gelin les mans abans que a mi!

Anónimo dijo...

Hola Marieta

En quant a friki a mi em va bé amb el sobret a la bossa de magnesi...has de trobar un repòs i poder anar canviant les mans...

En quant a alpinisme vaig flipar quant la meva compi, la Lila, va passar "xiulant" un mixte on a mi gairebé m'amputen les mans. La molt llesta duia unes plantilles sota les botes, del mateix material, i entre el guant i la mà es col.locava un d'aquests sobrets..al.lucinant.

UNA VARIANT de la seva tècnica ( que he sentit en algun master ( ISAAC) és posar-se un d'aquets sobrets amb esparadrap, a la part interna del canell, per on passa la sang i on no molesta massa, conservca bastant bé la temperatura als dits.

En llocs estil St Benet i tal, si hi ha opció ( elefant o Trinitats) fem un foquet a l'ermita i hi escalfem els gats, te'ls poses sota l'anorak i surts corrents, mola la primera cinta xapada..hehehe.

OJO que hi ha alguns d'aquets sobrets que escalfen molt ( fins a 55 o 60º, en contacte directe amb la pell poden cremnar-te una mica...

Ah..i sempre et queda BELLAVISTA, Montgrony, SIURANA o les PAPARRES, entre d'altres...

Salut i tiba-li!

Marieta dijo...

uo tranki, quin nivell!!! m'ha molat lo de les bossetes al canyell, em sembla que ho copiaré!!!!
Gràcies Bou!

Lola Steiner dijo...

Yo estoy contigo: ODIO ESCALAR CON FRÍO!!!!

Asi que paso de ir a escalar en invierno. Ya llegará agosto!

(es groma, claro)